Εργασίες ανακαίνισης στον 5ο Παιδικό Σταθμό

Αν και ο Δήμος Αχαρνών λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες του δήμου προχώρησαν σε εργασίες ανακαίνισης στον 5ο Παιδικό Σταθμό στην περιοχή της Χαραυγής, βάφοντας εξωτερικούς χώρους με ζωντανά και “χαρούμενα” χρώματα, αλλάζοντας τζαμαρίες και επιδιορθώνοντας λοιπές φθορές. Ενώ προχώρησαν και σε αντικατάσταση εξοπλισμού και σήμανσης.

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ) εξασφάλισε υλικά και εξοπλισμό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στον 5ο Παιδικό Σταθμό.

Οι εργασίες ανακαίνισης στον 5ο Παιδικό Σταθμό εντάσσονται σε μια ευρύτερη προσπάθεια, συντήρησης και αναβάθμισης των υποδομών της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, ενώ όπως τόνισε η Πρόεδρος Αγγελική Ζαχαριάδη, “Οι ειδικές συνθήκες που ζούμε και η αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, δεν πρέπει να σταθούν εμπόδια, ώστε να εργαστούμε με δυναμισμό και να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους πολίτες του Δήμου Αχαρνών και ειδικότερα στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια αυτή“.

 

 

5ος Παιδικός Σταθμός (ΠΡΙΝ)


5ος Παιδικός Σταθμός (ΜΕΤΑ)

 

Μοιραστείτε το…