Εργασίες ανακαίνισης 7ου Παιδικού Σταθμού

Ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών συνεχίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών των Παιδικών Σταθμών.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο 7ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Οι εργαζόμενοι στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, καθώς και το προσωπικό και η Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, εκμεταλλευόμενοι την αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών λόγω COVID-19, προχώρησαν σε εργασίες ανακαίνισης, και σε  αλλαγή του εξοπλισμού του 7ου Παιδικού Σταθμού.

Ο 7ος Παιδικός Σταθμός στην περιοχή της Αγίας Άννας, εξοπλίστηκε με 20 ολοκαίνουρια παιδικά κρεβατάκια. Εγκαταστάθηκε καινούριο κλιματιστικό νέας τεχνολογίας για υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ έγινε και αντικατάσταση όλων των φωτιστικών, με λάμπες LED υψηλής απόδοσης.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη εξέφρασε την ικανοποίηση της από την πορεία των εργασιών ανακαίνισης στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αχαρνών και παράλληλα τόνισε ότι η διαρκής προσπάθειας να βελτιωθούν οι συνθήκες παραμονής και φροντίδας των μικρών παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αχαρνών θα συνεχιστεί με την ίδια προσήλωση και την ίδια ένταση.

 

 

Μοιραστείτε το…