Ολοκληρώθηκε το 13ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 6 Μαΐου το 13ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 των Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών 2018, που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ακαδημίας DANIEL BATISTA FOOTBALL CLUB.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών, οι οποίοι παρακολούθησαν τους μικρούς “μπαλαδόρους” μας, που αγωνίστηκαν με πάθος και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι απονομές μεταλλίων και κυπέλων έγιναν από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Φ.Α. κ. Γεώργιο Δασκαλάκη,  τον αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Συρινίδη,  καθώς και από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Ντανιέλ Μπατίστα.

Ο μικρός τελικός διεξήχθη μεταξύ των ομάδων του 22ου Δημοτικού Σχολείου και των ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, με σκορ 5-2 υπέρ του του 22ου Δημ. Σχολείου το οποίο και κατέλαβε την 3η θέση.

Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν το 14ο και το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Ο αγώνας έληξε με σκορ 1-0  με μεγάλο νικητή και φετινό κυπελλούχο το 14ο Δημοτικό Σχολείο.

Τη θέση του πρώτου σκόρερ του 13ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου, μοιράστηκαν οι Αλέξιος Θεοδωρίδης, μαθητής του 22ου Δημ. Σχολείου και Αλέξανδρος Ζαμπουνίδης, μαθητής του 18ου Δημ. Σχολείου με 9 τέρματα ο καθένας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές, του γονείς και φυσικά τους δάσκαλους όλων των σχολείων!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Μοιραστείτε το…