Ποδοσφαιρικός αγώνας με νικητή την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν ο νικητής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ παιχτών που συμμετείχαν στην θρυλική Εθνική Ομάδα του 2004 και της “Μικτής Αχαρνών“, που διεξήχθη τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στο δημοτικό γήπεδο στην περιοχή της Αγίας Άννα στον Δήμο Αχαρνών.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη ύστερα από πρόταση του Θοδωρή  Παχατουρίδης, με την υποστήριξη της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και τη συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ένδοξοι ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στις ομάδες που συμμετείχαν και τίμησαν τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Μιχάλης Καψής, o Νίκος Νταμπίζας, ο Θοδωρής Παχατουρίδης, ο Βασίλης Λάκης, ο Άγγελος Μπασινάς,  ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κ.ά., αγωνίστηκαν για έναν φιλανθρωπικό σκοπό και λάμπρυναν μια εκδήλωση προσφοράς, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου ευχαρίστησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων για την συνεισφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών και τίμησαν συμβολικά τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος.

Με αφορμή την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

Οι άνθρωποι που μας έχουν χαρίσει ένδοξες στιγμές Εθνικής υπερηφάνειας μέσα από τις επιτυχίες τους στους αγωνιστικούς χώρους με την Εθνική Ελλάδος, παραμένουν  διαχρονικά πρότυπα για όλους μας, χάρη στο ήθος τους και τον αγώνα συνεισφοράς και προσφοράς στον συνάνθρωπο

Μοιραστείτε το…