Σημείο αναφοράς για τον Αθλητισμό στον Δήμο Αχαρνών το Πρόγραμμα “Άθληση  για Όλους”

Η Αθλητική γιορτή λήξης του Προγράμματος μαζικού αθλητισμού  “Άθληση  για Όλους” της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών απέδειξε περίτρανα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Αθλητισμό στον Δήμο Αχαρνών.

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών έχει δημιουργήσει εξαίρετες δομές άθλησης για τα νέα παιδιά του Δήμου Αχαρνών, σε αθλήματα όπως, το βόλεϊ, το baby gym, το μπάσκετ, οι παραδοσιακοί χοροί, το ποδόσφαιρο, η ρυθμική γυμναστική, ο στίβος, το tae kwon do και το τένις.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στο  κλειστό γυμναστήριο “Μπάμπης Χολίδης” πραγματοποιήθηκε η γιορτή  λήξης του Προγράμματος μαζικού αθλητισμού “Άθληση  για Όλους” για τη σεζόν που μας πέρασε.

Η πρόεδρος Αγγελική Ζαχαριάδη, το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προσωπικό, οι Γυμναστές της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και φυσικά οι αμέτρητοι μικροί αθλητές, υποδέχθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλους  στο  κλειστό γυμναστήριο “Μπάμπης Χολίδης”.

Οι αθλητικές επιδείξεις που ακολούθησαν πραγματικά εντυπωσίασαν και απέδειξαν ότι η συγκεκριμένη δομή, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στα παιδιά των δημοτών του Δήμου Αχαρνών.

Στην Αθλητική γιορτή λήξης του Προγράμματος μαζικού αθλητισμού  “Άθληση  για Όλους” παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός καθώς και Αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής, οι οποίοι απόλαυσαν και εντυπωσιάστηκαν από τις γυμναστικές επιδείξεις των αθλητών.

Μοιραστείτε το…