Η ΔΗΦΑ συμμετέχει στην “Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία”

 Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ, στις 10 Οκτωβρίου 2016,
Για το έτος 2016 η Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία έχει ως θέμα: “Πρώτες Βοήθειες για Βλάβες Ψυχικής Υγείας“, εστιάζοντας στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης στους χώρους εργασίας.
Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών ανέλαβε την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, διανέμοντας και αναρτώντας, φυλλάδιο και αφίσα, με οδηγίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης στους χώρους εργασίας, τις οποίες θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αχαρνών και τα Νομικά Πρόσωπα,  καθώς και οι δημότες που επισκέπτονται οποιοδήποτε από τα δημοτικά κτίρια.
Την επιστημονική επιμέλεια του υλικού έχει αναλάβει ο  Δρ Σαμουήλ Ζορμπάς, MD, MSc, Ειδικός Ιατρός Εργασίας της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και ο Δρ Θεόδωρος Μπάζας, MD, PhD, Ειδικός Ιατρός της Εργασίας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Ανώτερο Μέλος της Σχολής Ιατρικής της Εργασίας του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών του Λονδίνου και πρώην Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις Μη Μεταδοτικές Ασθένειες, για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μεσογείου.

 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξήρε τον πρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργο Δασκαλάκη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΔΗΦΑ και αφορά ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για τους συνεργάτες της δημοτικής αρχής, το προσωπικό του Δήμου Αχαρνών και των Νομικών του προσώπων.
| |

Μοιραστείτε το…