Ολοκληρώθηκε το 10ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 των Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών 2015, που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις DANIEL BATISTA FOOTBALL CLUB, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.Μεγάλη ήταν η συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών, οι οποίοι παρακολούθησαν «τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας», που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στον τελικό.
Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Φ.Α. κ. Γεώργιο Δασκαλάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Σασαρίδη, τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Πολυμενέα και Θεόδωρο Συρινίδη, καθώς και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κων/νο Καρυδάκη και την εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων κα Έλενα Μότσια.

Αποτελέσματα 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 Δημοτικών Σχολείων 2015:
Ο μικρός τελικός πραγματοποιήθηκε μεταξύ των σχολείων 28ο Αχαρνών – 3ο Αχαρνών με σκορ  6-7
Στον μεγάλο τελικό αντίπαλοι ήταν τα Δημοτικά σχολεία 15ο22ο με σκορ 2-3.
Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ανέστης Βλαχίδης, μαθητής του 3ου Δημοτικού σχολείου.

Η τελική κατάταξη των Δημοτικών Σχολείων είναι η εξής:
1η θέση 22ο  Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.
2η θέση 15ο  Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.
3η θέση 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.
4η θέση 28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γεώργιος Δασκαλάκης έδωσαν συγχαρητήρια στις ομάδες των Δημοτικών Σχολείων για την αγωνιστικότητά τους και τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευχαρίστησαν επίσης τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των δημοτικών σχολείων, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους Γυμναστές και Προπονητές των Δημοτικών σχολείων για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

| |

Μοιραστείτε το…