Πετυχημένη η 12η Πεζοπορία στην Πάρνηθα

Ανάβαση στην Πάρνηθα με σύμμαχο τον καλό καιρό διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Σημείο συγκέντρωσης των εκδρομέων το Δημαρχείο Αχαρνών, όπου πούλμαν μετέφερε δωρεάν τους συμμετέχοντες στα προκαθορισμένα σημεία εκκίνησης των διαδρομών καθώς και από το σημείο τερματισμού πίσω στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Οι άνθρωποι της ΔΗ.Φ.Α. συνόδεψαν τους πεζοπόρους και στις δύο διαδρομές, με κοινό προορισμό το καταφύγιο Φλαμπούρι. Η πρώτη διαδρομή είχε αφετηρία την οδό Καστοριάς στους Θρακομακεδόνες (δύσκολη διαδρομή), διάρκειας 2,5 ωρών περίπου και η δεύτερη διαδρομή ξεκίνησε από Μόλας και Φλαμπουρίου (εύκολη διαδρομή) διάρκειας 45 λεπτών.

Ειδική μέριμνα είχε ληφθεί για την ασφάλεια των εκδρομέων, με την παρουσία ιατρού και του Ερυθρού Σταυρού σε όλο το μήκος της διαδρομής. Στο σημείο τερματισμού στο Καταφύγιο Φλαμπούρι, μικροί και μεγάλοι πεζοπόροι έγιναν όλοι μία παρέα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Κοντά στους εκδρομείς βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Γιώργος Δασκαλάκης που απόλαυσαν τη διαδρομή και τις ομορφιές της φύσης.

Ο κ Κασσαβός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΗ.Φ.Α. για την άψογη διοργάνωση, και ειδικά τους ανθρώπους της ΔΗ.Φ.Α. που βρίσκονταν στο πλευρό των πεζοπόρων σε όλο το μήκος της διαδρομής εμψυχώνοντάς τους και φροντίζοντας να μη μένει κανείς πίσω.

Το νερό και το ελαφρύ γεύμα που προσφέρθηκε στους πεζοπόρους ήταν ευγενική χορηγία των σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», και των τοπικών επιχειρήσεων ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΡΙΖΟΣ, Κ ΦΥΤΟΖΟΒ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, PLUS MEAT Βιομηχανία Κρέατος, ΜΑΝΤΖΙΑΡΛΗ ΑΦΟΙ ΑΕΕ, ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ .

| |

Μοιραστείτε το…