Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Στις χριστουγεννιάτικες γιορτές του 1ου ΚΑΠΗ και 3ου ΚΑΠΗ του Δήμου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τόσο την πρόεδρο της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη όσο και τους συντελεστές της εκδήλωσης, επισημαίνοντας πόσο σπουδαίο έργο εκτελείται καθημερινά, στους χώρους των Κ.Α.Π.Η , συνομίλησε με τα μέλη και αντάλλαξε ευχές εν όψει των εορτών.

Θέλησή μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στόχος μας είναι να κάνουμε σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περιοχή παρεμβάσεις και αλλαγές που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητά μας. Εδώ στον Κόκκινο Μύλο έχουμε προγραμματίσει αρκετά πράγματα, ήδη, ολοκληρώνεται μια πλατεία κοντά στο 4ο γυμνάσιο. Έχουμε κάνει μελέτες για τη Φιλαδελφείας για να λύσουμε το ζήτημα του κεντρικού δρόμου που είναι και η είσοδος της πόλης μας, έχουμε εντάξει τις μελέτες αυτές και έχουμε πάρει έγκριση, χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών και αυτός ο δρόμος θα αναπλαστεί ριζικά. Επίσης, θα κατασκευαστεί δίκτυο ομβρίων ώστε να τελειώσει το πρόβλημα με τις πλημμύρες από πάνω θα υπάρχει μια ολική ανάπλαση, διαπλάτυνση του δρόμου και θα γίνει τόσο όμορφο, αν δείτε τις μελέτες που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα δείτε πως θα αλλάξει τελείως αυτός ο δρόμος και θα είναι μια είσοδος που αξίζει στην πόλη μας“, τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος.

 

Μοιραστείτε το…